poza1

Un alt rezultat foarte bun la 18gym.
Andrea a reuşit să obțină acest rezultat încă din prima lună cu ajutorul programului Xtreme FIT. Cântăreşte acum cu 5 kg mai puțin.
Felicitări antrenorului Tibi Sz. , care face o treabă excelentă cu programul Xtreme FIT.

poza2

Felicitări Eduard. Cu ajutorul antrenorului tău ai reușit să ajungi la un rezultat super :
-14kg
-10cm talie
-6cm pectoral
-4cm coapse
Antrenorul Bogdan a declarat : " Eduard a obținut aceste rezultate pe parcursul a 10 săptămâni de antrenament cu ajutorul unei alimentații personalizate și desigur cu multă muncă, ambiție și perseverență

poza3

-22kg cu programul XtremeFIT.
Felicitări, Roxana! Ambiția și determinarea cu care ai venit la antrenamente au dat rezultatele mult dorite. Mult spor în continuare.

poza4

Un rezultat excelent pentru Ovi la programul Xtreme FIT
După 1 lună :
-6kg
-3cm talie
Motivația te-a ghidat să faci alegerea potrivită de a-ți îmbunătății calitatea vieții și de a urma un stil de viață sănătos
Felicitări pentru acest rezultat, suntem mândrii de tine și totodata felicitări instructorului pentru dedicare și professionalism.

poza15

Felicitările noastre!
-5kg și acest lucru ne face să fim cu zâmbetul pe buze.
Antrenorul Daniel a declarat : " Sunt mândru de ambiția ta, de felul în care te antrenezi și de motivația de care ai dat dovadă zi de zi. Ești o persoană pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de entuziasm. Este o plăcere să colaborez cu tine"

poza16

Felicitrări pentru acest rezultat Lorand.
94 kg -> 82.5 kg
bust - 7cm
talie - 13cm
Pas cu pas suntem mai aproape de obiectivul dorit. Tine-o tot așa!

poza13

Un rezultat incredibil după doar 4 luni de antrenamente și nutriție adecvată în cadrul programului XtremeFIT.
Felicitãri și mult spor în continuare!

poza14

Felicitări Edit pentru această schimbare!
Edit a declarat " Nu credeam că voi slăbi vreodată, deoarece am încercat câteva diete, dar...fără rezultat. Acum însă sunt fericită că am reușit, chiar dacă uneori simțeam că nu mai pot, antrenorul meu Bogdan m-a ambiționat "

poza11

Perioada adaptării anatomice s-a încheiat. După 4 săptămâni clienta noastră este foarte bucuroasă că a reusit să-și schimbe stilul de viață, să scape de centimetri în plus și de aspectul de coajă de portocală de pe fese și coapse
- 4 kg; -10cm talie; - 4 cm fese; - 3 cm coapse
Bravo !

poza12

Acestea sunt rezultatele la care poți ajunge alături de un antrenor dedicat și axat pe evoluția constantă a clientului.
Perseverență, seriozitate și multă muncă la antrenamente, acestea fiind ingredientele esențiale.
Mult spor în continuare și la fel de multă energie.

poza9

Felicitări Alexandru!
Rezultat foarte bun în doar o lună de antrenamente.
Alexandru a participat constant la antrenamente, a fost receptiv la îndrumările primite, a urmat nutriția oferită şi astfel a ajuns mai aproape de obiectivul dorit.
Ne bucurăm pentru tine şi îți dorim mult succes în continuare!

poza10

Felicitări Marius! Prin multă muncă, perseverentă şi motivația de a face o schimbare în bine, ai reuşit să ajungi în doar 2 luni la acest rezultat.
-10 kg
-15cm talie
Ține-o tot aşa.

poza7

Jos pălăria din partea noastră.
Acesta este rezultatul unui program cu personal training și nutriție personalizată bine pus la punct și respectat în totalitate.
Povestea a început în urmă cu 4 luni, când Alexo cântărea 118 kg, iar atunci și-a propus să urmeze un stil de viață sănătos.
Timp de 4 luni de zile a urmat un program de antrenament atât la sală cât și online, fiind plecat din țară.

poza8

Programul Back To FIT - Personal Trainer
-9kg
-12cm zona taliei
Felicitări Csongor !

poza5

În urma înscrierii la programul Back to Fit, după doar 4 săptămâni, Mădălina a reușit să obțină următoarele rezultate :
-3kg
-6cm talie
-3cm fese
-2cm coapse
Acest lucru a devenit posibil doar prin multă muncă, o îndrumare bună, nutriția respectată și constanță la antrenamente
Felicitări!

poza6

Îți faci timp pentru ceea ce îți dorești, pentru ceea ce îți place. Acest adevăr bine cunoscut este dovedit și de Nicoleta.
Chiar dacă responsabilitățile ei de mamă necesită multă răbdare și devotament, ea a reușit să-și facă timp pentru propria ei persoana și să își urmeze obiectivul dorit. Rezultatul și poza ei recentă vorbesc de la sine.
Felicitări pentru rezultatul obținut.

poza3

Un alt rezultat superb atins de clienta noastră.
Timea, prin munca serioasă depusă la antrenamente, devotament și respectarea programului de nutriţie a reuşit să îşi remodeleze corpul.
Felicitări Timea și mult succes în continuare.

poza4

Ambiția și motivația te-a ghidat să faci alegerea potrivită de a urma un stil de viață sănătos și de a-ți îmbunătății calitatea vieții.
Cu multa munca și seriozitate la antrenamente în doar 2 luni ai ajuns la acest rezultat.
Pe lângă kg și cm în minus ai dobândit încredere în sine, vitalitate și energie.
Felicitări Iulia, suntem mandrii de tine.

poza1

Nutriție personalizată Antrenor personal Răbdare Ambiție
Aceștia sunt factorii care i-au ajutat pe Gabriel să ajungă la acest rezultat în decursul a 7 luni, în cadrul programului Back To Fit. Determinarea de a face o schimbare în stilul de viață i-a dat energia și ambiția de a munci zilnic pentru țelul său.
Felicitări Gabriel.

poza2

Rezultate vizibile și foarte bune pentru Adrian.
Antrenamentele intense, grupate corespunzător împreună cu o nutriție bine calculată și un plus de proteine neceseare, rezultatul a apărut garantat.
Felicitări Adrian pentru voința și perseverența de care ai dat dovadă.

1

Nu e uşor să dai jos din zonele care îți doreşti, iar când vezi cum colăceii au dispărut în doar 4 săptămâni cu Programul Become Fit, simți că poți şi ai mai multă ambiție.

2

Felicitări A.! Respectam decizia ta de a rămâne anonimă. Am început la personal training apoi am trecut la Become Fit. Următorul pas e poziţia de yoga pe care nu ai reuşit să o faci ieri înca o săptămână şi reuşim să stăm în cap. Ne focusăm şi pe nutriție mai mult iar rezultatele vor fi şi mai bune.

3

Nu e usor sa dai jos exact din zona care iti doresti. Beatrice a spus cand a venit la sala ca zona abdomenului dorea sa lucreze. Iar in aproape 1 luna jumate, la antrenamentul de la ora 8:00 a comunicat ca masoara cu -10 cm in talie mai putin si a crescut excelent si in echilibru.
Felicitari Beatrice, dupa programul Become Fit vrem sa vedem patratele.

4

O luna avem si pentru S . A dorit sa ramana anonima dar rezultele sunt foarte bune! 12 antrenamente asistate si o nutritie foarte buna si usor de tinut. Totul depinde de tine si de vointa ta!

5

Felicitari Andrea, -7 kg un inceput excelent. Fara activitate sportiva, fara incredere si putin speriata de ce se va intampla in prima zi. Foarte bucurosi am fost cand doctorul ne-a spus dupa 1 luna de antrenamente ca nu mai este nevoie sa ia medicamente pentru tiroida!

6

Felicitari Mitzi , -10 kg intr-o luna! Suntem foarte mandri de tine, sa o tinem tot asa!

7

Excelent Timea! Aveam 5 saptamani de program Become Fit la Targu Mures si rezultatele erau deja vizibile. Jos palaria!

8

Acum 3 saptamani am inceput antrenamentele cu Raul. Nutritie si antrenamente intense... Ce urmeaza in urmatoarele 2 luni? Let's do it !

9

Andrei -17 kg dupa primul program Become FIT .

10

Un exemplu in care am reusit sa transformam cantitatea de grasime in muschi. Asta incercam sa realizam la noi la sala, daca slabim 10 Kilograme brusc sau in timp scurt, posibilitatea de a le pune inapoi este foarte mare. Tu alegi: rapid si prost, sau ne acorzi 3 - 6 - 9 luni si avem impreuna rabdare! Felicitari Hajnal, ea este foarte fit acum de cand si-a inceput activitatea la 18 Gym Fitness Club!
“Am transformat sala si mancatul sanatos intr-un stil de viata, multumesc 18 Gym!”

11

Avem 30 de zile de cand am inceput in Cluj Napoca. Programul folosit este creat de Vlad, astfel incat rezultatele sa fie rapide. Nutritia are un rol extrem de important . Bravo A ! Respectam decizia ta de a ramane anonim.

12

Ea este Orsolya și a slăbit 4 mărimi în 8 săptămâni prin programul Become Fit ediția I.

13

Un rezultat excelent pentru Gunti! -12 kg! "In momentul in care nu mai intram in pantalonii si fustele pe care le aveam, m-am decis sa iau masuri. Nu a fost greu sa gasesc ceea ce credeam eu ca mi se potriveste, asa ca am decis sa intru in programul de Personal Training, avand in vedere ca stiam ce vreau sa obtin. M-am lasat condusa de regulile care intregesc acest program creat de Vlad si acum sunt mandra cu ceea ce am obtinut. Respect pentru ceea ce se intampla la 18 Gym Fitness Club"

14

O schimbare care s-a intamplat in 3 luni . Ai 3 luni din viata ta?

15

Un rezultat excelent la programul Become Fit! 12 saptamani 5 antenamente/ saptamana . Szidonia a reusit in 12 saptamani de Become Fit sa arate asa!

16

Excelent rezultat! Felicitari ! La programul Become Fit creat de Vlad, nu pleaca lumea fara rezultate.

17

Excelent rezultat , Felicitari Alina pentru cele 6 luni de ambitie!

18

Felicitari draga Daniela Rosca ! Ai reusit ! Dupa 2 luni era atât de fericita incât aproape ii venea sa planga! Nu ii mai sunt bune hainele si se simte excelent! A reusit sa slabeasca 12 kg si 20 CM TALIE! Extraordinar, suntem tare mandri de tine!

19

A venit prima oara la sala fara prea multa inceredrea in ea. A avut perioade in care a slabit apoi perioade in care a stagnat si era gata sa renunte. Atunci am incurajat-o sa nu se lase, am schimbat cateva lucruri la dieta si am fost langa ea cu sufletul deschis, intreband-o in fiecare saptamana cum stam. Iar intr-o zi vine fericita, a inceput din nou sa slabeasca si sa traga si mai mult. Ieri ne-a trimis pozele si ne-a spus ,,Da, m-ati încurajat sa fac sport chiar daca nu prea am avut incredere la inceput. Va multumesc din suflet!,, Felicitari Ungur Livia! Echipa 18 Gym iti multumeste ca ai avut incredere in noi!

20

Mihaela slabit in 5 luni 20 de kg . Cum? Cu munca, perseverenta si ambitie. Ne bucuram enorm sa fim alaturi de persoane care aleg sa-si schimbe viata si vin la noi. Impreuna am facut echipa buna. Bravo Mihaela Rosca

21

Suntem pe drumul cel bun! Bravo Sorina Marincas suntem tare mandri de tine si avem incredere ca vom ajunge unde ti-am dorit

22

Inca un rezultat uimitor la XTREM FIT! In 6 saptamni Marta Viragos a reusit sa slabeasca 7 kg si 12 cm din zona talie! Felicitari Marta si sa o tinem tot asa!

23

Inca un rezultat minutat la Programul Become Fit!

24

Alte doua cliente fericite! Aveti toata admiratia noastra pentru ambitia si devotamentul de care ati dat dovada in aceste 2 luni!

25

-6 KG BRAVO! Intreaga echipa 18 Gym este mandra de tine si stim ca nu te vei opri aici !!

26

Proud of my girls! #becomefit