18 Gym Fitness Academy

18 Gym Fitness Academy

Cel mai avansat curs de Instructor fitness și antrenor personal din România acreditat național și internațional

Plata în 3 rate: 650 lei, 500 lei și 500 lei!

Perioada curs: 25 Iulie – 16 August

Loc desfășurare: Cluj Napoca / București

Desfășurare Sâmbătă și Duminică

Vreau să mă înscriu >>

BENEFICII

 • Posibilitatea de a deveni antrenor în locațiile 18 Gym
 • Seminar cu Vlad Ronea, CEO-ul 18 Gym Fitness Club România
 • Curs intensiv de vânzări Personal Training cu Andrei Sidorca
 • Curs de nutriție avansat (înveți să faci o nutriție personalizată)
 • Practica nelimitată în sălile 18 Gym pe perioada desfășurării cursului
 • Posibilitatea de a lucra pe vase de croaziera
 • Curs de Yoga Flow cu Vlad Ronea

BONUSURI

 • Curs de vânzări cu Andrei Sidorca în valoare de 100 Euro (GRATUIT!)
 • 200 lei discount la Convenția Antrenorilor Personali din România
 • Broșură marketing
 • Tricou personalizat 18 Gym Fitness Academy
 • Discount suplimente
Vreau să mă înscriu

TIM DOBROTĂ

TIM DOBROTĂ – de 7 ani Master Trainer, formator certificat de Ministerul Educației Nationale pentru disciplinele: instructor fitness, personal trainer si tehnician nutritionist.

Tim activează în industria fitness-ului de peste 10 ani și este unul dintre cei mai vechi membri ai echipei 18 Gym.

Tehnician Nutritionist Acreditat – Consultanța lui nu se rezumă doar la exerciții fizice, ci completează programul celor care vor să arate și să se simtă bine cu un program de nutriție personalizat și bine studiat.

Organizator Fitcamp, Tim a susținut seminare și  workshop-uri de nutriție și alimentație sănătoasă, dar și de remodelare prin sport.

IFBB Athlet – Nu doar experiența și cunoștințele vaste îl recomandă pe Tim pentru a fi un antrenor personal și un formator de elită, cât și ambiția de a se pregăti și participa anual la competițiile organizate de Federatia Română de Fitness și Culturism.

VLAD RONEA

Vlad Ronea este unul dintre cei mai de succes antreprenori din industria de fitness din Romania. Modelul său unic și strategia sa de business l-au pozitionat printre liderii unei piețe în care concurența este strânsă .

Acesta este creatorul programului Xtreme Fit prin intermediul caruia a ajutat mii de persoane din România să scadă în greutate și să-și îmbunătățească masa musculara.

De-a lungul carierei sale, Vlad, a fost Manager Fitness & Spa pe unul dintre cele mai mari vase de croaziere din lume. Acesta are o experiență de 12 ani în fitness și bodybuilding și a susținut peste 100 de seminarii specifice domeniului la care au participat în total zeci de mii de oameni atât pe vase de croazieră în intreaga lume, cât și în Statele Unite.

În prezent Vlad Ronea este proprietarul și directorul general al brandului 18 Gym Fitness România cu un portofoliu de opt săli și două francize.

ANDREI SIDORCA

ANDREI SIDORCA – consultant pe tema vânzării de fitness pentru cele mai exclusiviste centre din țară și organizatorul primei Convenții pentru Antrenori Personali din România.

Andrei este autorul mai multor lucrări specifice domeniului, dar și de dezvoltare profesională printre care:

–  Secretele Vânzării în Antrenamente Personale, o lucrare de referință pentru antrenori personali și singura lucrare de acest fel din Romania.

–  Devino Lider!, carte scrisă pe subiectul dezvoltarii profesionale pentru cei ce își doresc să ajungă în varful carierei avute.

– Agenda LIDER, planner dezvoltat pe baza tiparelor de organizare al celor care conduc organizații de sute de milioane de dolari în România.

De asemenea, Andrei este creatorul programului „Academia de Vanzari pentru Antrenori Personali”. Program ce oferă certificări de profesioniști în vânzarea de fitness antrenorilor personali din România, dar și organizatorul Conventiei Antrenorilor Personali în România și Europa.

Cine suntem?

18 Gym Fitness Club este un brand de săli de fitness, născut în urma cu 6 ani din pură pasiune pentru sport și din dorința de a crea o comunitate mare de oameni sănătoși. Și pentru că atunci când îți dorești cu adevărat visele devin realitate, brand-ul 18 Gym s-a dezvoltat la nivel național, în 10 locații prezente în 7 orașe ale țării ( Cluj-Napoca - 4 locații, Tg. Mureș, Brașov, Iernut, București, Luduș și Slatina ) și este într-o continuă evoluție.

Ce facem diferit?

Iubim ceea ce facem, dar mai mult decât atât am reușit să ne formăm o echipă numeroasă, care a atins pragul de 100 de antrenori colaboratori în România și tot atâtea cariere de succes. Suntem mereu axați pe îmbunătățirea și calitatea serviciilor pe care le oferim și de aceea investim constant timp și resurse în specializarea antrenorilor nostri: training-uri de specialitate și teambuilding-uri menite să dezvolte cunoștințele acestora atât în domeniul fitness-ului, cât și în vânzări și marketing.

Ce ne propunem?

18 Gym Fitness Academy vine ca urmare a succesului de care ne bucurăm în industria fitness-ului și își propune să îi pregătească pe cei ce doresc să își contureze o carieră în acest domeniu. Spuneam că facem ceva diferit și asa este! În cadrul cursurilor 18 Gym Fitness Academy vei invăța de la cei mai buni profesioniști cum să devii unul!

 • Înveți de la profesioniști cu experiență
 • Curs acreditat instructor fitness
 • Îți asigurăm support marketing

Perioada curs

 • Perioadă Curs:  25 Iulie – 16 August 2020
 • Durata Curs: 4 săptămâni
 • Locație desfășurare: Cluj Napoca / București
 • Desfășurare: Sâmbătă si Duminică
 • Plătibil în 3 rate: 650 lei, 500 lei și 500 lei!

 

 

 

 

 

 

Date de contact

Andrada Stoica – Manager 18 Gym Academy

fitnessacademy@18gym.ro

Înscrie-te acum!

Unde dorești să te înscrii la Curs?

Alege cel mai apropiat club 18GYM

Te aşteptăm sub acelaşi nume în mai multe locaţii din România.