Toamna aduce doar vești bune pentru membrii 18Gym!

Toamna aduce doar vești bune pentru membrii 18Gym!

Odat─â cu venirea toamnei, 18Gym anun╚Ť─â noi surprize pentru to╚Ťi membrii. Nu de mult au luat prin surprindere cu lansarea propriei aplica╚Ťii pe mobil! Aplica╚Ťia ├«nregistreaz─â un succes, num─ârul desc─ârc─ârilor a crescut ├«nc─â din prima zi de lansare! Fiecare membru a fost pl─âcut suprins de reducerile ╚Öi avantajele acestei aplica╚Ťii!

Fondatorii clubul, nu se opresc aici! De cur├ónd am aflat c─â preg─âtesc o surpiza uria╚Ö─â pentru locuitorii ora╚Öului T├órgul Mure╚Ö! Curio╚Öi de acest anun╚Ť am ├«ncercat s─â aflam despre ce este vorba. Mare ne-a fost mirarea c├ónd am descoperit c─â ├«n c├óteva zile va avea loc marea deschidere a unei noii loca╚Ťii 18Gym Fitness Club!

Fondatorii 18Gym Fitness Club, Vlad ╚Öi Alexandra, au decis extinderea spa╚Ťiului, oferindu-le antrenorilor din T├órgul Mure╚Ö, posibilitatea de a-╚Öi continua antrenamentele ├«n cel mai inovativ ╚Öi dotat club!

Un spatiu generos de aproape 800mp, pozi╚Ťionat ├«ntr-o zon─â important─â a ora╚Öului aproape de centru, mai exact pe Aleea Carpa╚Ťi! Cu un design unic ╚Öi special, 18Gym ÔÇô Aleea Carpa╚Ťi promite s─â fie locul ideal din care s─â pleci cu z├ómbetul pe buze ╚Öi ├«nc─ârcat de energie pozitiv─â!

Calitatea este caracterizarea de baz─â c├ónd auzim 18Gym, acest lucru se reg─âse╚Öte ├«n calitatea aparatelor precum Hoist, Cybex, Hammer Strength ╚Öi Eleiko care se vor reg─âsi ├«n noua loca╚Ťie.

Datorit─â antrenoriilor ╚Öi managerelor deja prezente ├«n primul club din T├órgul-Mure╚Ö, care au f─âcut o treab─â minunat─â ╚Öi au schimbat sute de vie╚Ťi, num─ârul cererilor pentru programele existente a crescut, acest lucru a dus la deschiderea acestei loca╚Ťii!

Cam așa au decurs pregatirele pentru marea deschidere. Un șantier întreg condus de managera Cristina. Supravegherea și întreaga organizare au stat pe spatele ei!

Un lucru este 100% sigur, 18Gym a adunat cei mai┬á iscusi╚Ťi ╚Öi minuna╚Ťi oameni! ├Äntreaga echip─â de manageri au ajutat la crearea ├«ntregului concept. Far─â ei, azi cu siguran╚Ť─â nu aveam asemenea surprise!

Nu stiu voi, dar noi cu siguran╚Ť─â vom fi prezen╚Ťi la marea deschidere! Se anun╚Ť─â ╚Öi o zona speciala de beauty, a╚Öa c─â meritam o zi de relaxare ╚Öi r─âsf─â╚Ť!

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Alege cel mai apropiat club 18GYM

Te a┼čtept─âm sub acela┼či nume ├«n mai multe loca┼úii din Rom├ónia.