Descoper─â noua sal─â 18Gym ÔÇô Aleea Carpa╚Ťi

Luni, 18 Octombrie a fost inaugurat─â cea de-a doua sal─â din T├órgul Mure╚Ö. Acum v─â pute╚Ťi bucura de un spa╚Ťiu proasp─ât amenajat cu o gam─â variat─â de aparate unde s─â arde╚Ťi mai multe calorii, s─â v─â atinge╚Ťi mai u╚Öor obiectivele ╚Öi s─â cunoa╚Öte╚Ťi noii antrenori 18Gym. Cu un concept nou ╚Öi inovativ, sala a fost preg─âtit─â pentru a r─âspunde tuturor nevoilor.

Fie c─â este vorba de o pauz─â de 30 de minute de la birou ├«n care sim╚Ťi nevoie de a te deconecta ╚Öi ├«ncerc─â cu energie pozitiv─â, fie vorba de schimbarea ╚Öi alegerea unui stil de via╚Ť─â s─ân─âtos ╚Öi responsabil, alege un loc care s─â r─âspund─â tuturor nevoilor tale.

Amenajarea ╚Öi conceptul de baza al noului club 18Gym, vine ├«ntocmai pentru a oferi oportunitatea membrilor de a-╚Öi alege singuri modul ├«n care beneficiaz─â de serviciile ╚Öi programele acestora. Diversitatea aparatelor ╚Öi nivelul de intensitate ajustabil, este potrivit at├ót pentru ├«ncep─âtori c├ót ╚Öi pentru cei cu o experien╚Ť─â mai vast─â ├«n domeniul sportului.

Este dovedit ╚Ötiin╚Ťific c─â un mediu relaxant ╚Öi vibu-ul pozitiv sunt sursa sigur─â pentru o via╚Ť─â mai lini╚Ötit─â. Chiar ╚Öi 30 de minute pe zi, ├«ntr-un asemenea loc pot s─â ├«╚Ťi schimbe ├«ntreaga stare de spirit.

18Gym te invit─â la un antrenament ├«n noua loca╚Ťie, p─ârerea ta este cea mai important─â! A╚Ötept─âm un feedback din partea ta la adresa 👉 news@18gym.ro

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Alege cel mai apropiat club 18GYM

Te a┼čtept─âm sub acela┼či nume ├«n mai multe loca┼úii din Rom├ónia.