Acum poti si tu sa te antrenezi intr-o sala cu personalitate! 🏋️

C├ómpia Turzii este un municipiu ├«n jude╚Ťul Cluj, Rom├ónia. Se afl─â pe lunca r├óului Arie╚Ö, la c├ó╚Ťiva kilometri sud-est de municipiul Turda ╚Öi la 40 km de municipiul Cluj-Napoca. Raportat la jude╚Ťul Cluj, popula╚Ťia municipiului C├ómpia Turzii reprezint─â 4% din cea jude╚Ťean─â, fiind al patrulea centru urban ca num─âr de locuitori dup─â Cluj – Napoca. Observand nevoile cetateniilor si ocupatiile acestora, orasul inregistreaza o urcare si pe plan economic

📌 Pozi╚Ťionat─â ├«n centru ora╚Öului, mai exact pe Str. Dr. Ioan Ra╚Ťiu, nr. 14, loc C├ómpia Turzii, jud. Cluj, o sal─â de fitness devine prima franciz─â din zona Ardealului, 18Gym Fitness Club. O zon─â ├«n plina dezvoltare, cu un poten╚Ťial mare, este gata s─â g─âzduiasc─â prima sal─â 18Gym din aceast─â zon─â.

18Gym Fitness Club este un lan╚Ť de sali de fitness, infintate de doi fra╚Ťi, Vlad ╚Öi Alexandra Ronea, al─âturi de o echipa de oameni profesioni╚Öti. Numele ╚Öi reputa╚Ťia li s-a f─âcut cunoscute datorita inova╚Ťiilor, dar mai ales calit─â╚Ťii serviciilor, prezen╚Ťi ├«n num─âr de 12 loca╚Ťii ╚Öi 2 francize ├«n cele mai mari ora╚Öe din Rom├ónia.

Sunt cunoscu╚Ťi datorit─â programelor de tonifiere care au ├«nregistrat sute de rezultate positive. Acestea vor fi disponibile ╚Öi ├«n prima sal─â din C├ómpia Turzii. Programe asitate de c─âtre antrenori personali, cu o experien╚Ť─â vast─â ├«n domeniu.

Un spa╚Ťiu de aproximativ 500mp v─â fi renovat ╚Öi modernizat dup─â desingnul unic predominant ├«n s─âlile 18Gym. Marea deschidere se anun╚Ť─â ├«n urm─âtoarele zile.

Revenim cu mai multe informa╚Ťii ├«n cur├ónd! 🔜

├Äntre timp, pentru alte informa╚Ťii sau program─âri ├«i g─âsi╚Ťi la adresa 👉 news@18gym.ro

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Alege cel mai apropiat club 18GYM

Te a┼čtept─âm sub acela┼či nume ├«n mai multe loca┼úii din Rom├ónia.