Curs tehnician nutriționist - 18Gym Fitness Club România

Curs tehnician nutriționist

 

Descoperă cum o carieră de succes în nutriție și remodelare corporală te va ajuta să câștigi bani rapid, lucrând de oriunde dorești.

Cel mai avansat curs de nutriție din România acreditat de Minister Național și Internațional.

VEI DEVENI TEHNICIAN NUTRIȚIONSIT ACREDITAT DE MINISTERUL MUNCII

Vreau să mă înscriu >>

 

 

Ce vei obține

Certificat de absolvire din partea Asociației Române pentru Nutriție Fitness și Sănătate
Certificat de calificare profesională cu recunoaștere națională și internațională

Ce vei învăța

Ce vei invata la cursul de Nutriție Acreditat de Ministerul Muncii.

 • Anatomia și fiziologia umană
 • Principiile alimentare și valorile nutritive
 • Remodelarea corporală prin nutriție și activități fizice
 • Alimentația sportivilor și suplimente nutritive (ceva in plus din partea lui Pop Paul)
 • Alimentația în diferite boli
 • Interpretarea analize medicale
 • Alimentatia copilului, gravidelor și a bătrânilor
 • Terapii complementare
 • Chimie alimentară
 • Metode de gastrotehnie
 • Elaborarea planurilor nutriționale personalizate pentru clienții tăi

BONUSURI

 • Business plan pentru dezvoltarea unui cabinet de Nutriție
 • Cartea Online Business scrisă de Andrei Sidorca (exemplar fizic) in valoare de 99 lei o primești gratuit + Webinar cu autorul cărții
 • Alcătuirea planului de afaceri local sau Online (Webinar cu Vlad Ronea CEO - 18 Gym Fitness Club România) in valoare de 100 eur il primești gratuit
 • Strategii de Marketing pentru a genera venituri prin planurile nutriționale
 • Consultația, procesul de vânzare, E-mail, Marketing, Landing Page

Cui i se adresează

Cui i se adresează cursul de Nutriție?

 • Profesionistilor din domeniul fitness-ului care vor sa isi dezvolte cunostiintele in domeniul Nutritiei si sa conceapa planuri nutritionale pentru clientii lor.
 • Persoanelor pasionate de un stil de viata sanatos, care doresc sa obtina venituri prin dezvoltarea cabinet de nutritie in Romania sau International, fizic sau exclusiv ONLINE. (cel mai mare trend din anul 2021)
 • Persoanelor care vor sa dobandeasca cunostinte despre nutritie, sa ofere consiliere/ consultanță nutrițională în vederea îmbunătățirii calității vieții altor persoane
 • Celor care vor sa lucreze in parteneriat cu antrenori de Fitness, scoli, institutii publice, clinici medicale, lanturi de restaurante si lanturi hoteliere, echipe sportive.

TRAINERI

Vlad Ronea

VLAD RONEA

Vlad Ronea este unul dintre cei mai de succes antreprenori din industria de fitness din Romania. Modelul său unic și strategia sa de business l-au pozitionat printre liderii unei piețe în care concurența este strânsă.

Acesta este creatorul programului Xtreme Fit prin intermediul caruia a ajutat mii de persoane din România să scadă în greutate și să-și îmbunătățească masa musculara.

De-a lungul carierei sale, Vlad, a fost Manager Fitness & Spa pe unul dintre cele mai mari vase de croaziere din lume. Acesta are o experiență de 12 ani în fitness și bodybuilding și a susținut peste 100 de seminarii specifice domeniului la care au participat în total zeci de mii de oameni atât pe vase de croazieră în intreaga lume, cât și în Statele Unite.

În prezent Vlad Ronea este proprietarul și directorul general al brandului 18 Gym Fitness România cu un portofoliu de opt săli și două francize.

Read more

ANDREI SIDORCA

ANDREI SIDORCA – consultant pe tema vânzării de fitness pentru cele mai exclusiviste centre din țară și organizatorul primei Convenții pentru Antrenori Personali din România.

Andrei este autorul mai multor lucrări specifice domeniului, dar și de dezvoltare profesională printre care:

–  Secretele Vânzării în Antrenamente Personale, o lucrare de referință pentru antrenori personali și singura lucrare de acest fel din Romania.

–  Devino Lider!, carte scrisă pe subiectul dezvoltarii profesionale pentru cei ce își doresc să ajungă în varful carierei avute.

– Agenda LIDER, planner dezvoltat pe baza tiparelor de organizare al celor care conduc organizații de sute de milioane de dolari în România.

De asemenea, Andrei este creatorul programului „Academia de Vanzari pentru Antrenori Personali”. Program ce oferă certificări de profesioniști în vânzarea de fitness antrenorilor personali din România, dar și organizatorul Conventiei Antrenorilor Personali în România și Europa.

Read more

POP PAUL ALEXANDRU

Master Trainer 18 Gym Fitness Academy

Formator certificat de Ministerul Educației Nationale pentru disciplinele: Instructor Fitness și Antrenor Personal🏋️‍♂️

✅Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport
✅Masterand în Nutriție Clinică și Comunitară
✅Masterand în Consiliere și Educație Sportivă în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Tg. Mureș, Paul activează în industria fitness-ului de peste 11 ani.

IFBB PRO LEAGUE Athlet – Nu doar experiența și cunoștințele vaste îl recomandă pe Paul pentru a fi un antrenor personal și un formator de elită, cât și ambiția și disciplina cu care a dobândit numeroase titluri la competițiile de Fitness și Culturism la care a participat.

🥇Locul 1 Cupa Federației Române de Culturism și Fitness 2014
🥈Locul 2 Cupa României 2014
🥇Locul 1 Cupa României 2015
🏆Trofeu STEEL MAN 2015
🥇Campion Zonal 2015
🥇Campion National Juniori 2015
🥇Campion National Seniori 2015
🏆Titlul de CAMPION NATIONAL ABSOLUT 2015
🥉Locul 3 Campionatul Balcanic 2015
🥈Locul 2 UK Grand Prix 2017
🥉Locul 3 Weider Cup Finlanda 2017
🥈Locul 2 Olympia Alicante 2019
🎖Locul 4 Olympia Alicante 2019

Read more

Cazan Monica

Master Trainer 18 Gym Fitness Academy

Formator anatomie curs Tehnician Nutritionist
Formator anatomie curs Instructor de Fitness
Formator anatomie curs Instructor de Aerobic – Fitness

Motto: “În fond, în fiecare dintre noi se află doi oameni. Suntem, mai întâi, ceea ce a făcut natura din noi. Dar suntem, apoi, ceea ce am făcut noi cu natura din noi “ (Gabriel Liiceanu).
Ca profesie sunt psiholog. Ca ocupatie sunt Life si Business Coach in cadrul companiei RoCoach Consulting, HR Manager si Instructor de Aerobic si Fitness.

Studii:
– oct. 2011 – prezent : studenta Fac. De Educatie Fizica si Sport – specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala
– 1997-2002: Facultatea de Psihologie ;
– 1991-1996: Lic Pedagogic Bucuresti – specializarea invatatori
– 2001 – 2003 : formare de baza in Coaching si Mentoring ( formator: Jerome Chidarom, Senior Coach si Presedinte al Asociatiei Franceze de Coaching), formare care a inclus:
– formare in Team Management System
– formare in modelul Hudson de Dezvoltare a Adultului
– traning in Personal Communication Management
– traning in Analiza Tranzactionala pentru mediul de afaceri
– 2002: formare de baza PCM (Process Communication Model)
– oct – dec 2002: bursa de studii Leonardo da Vinci, stagiu practic de formare in psihopatologia copilului si adolescentului intr-un Institut Medico-Educativ din Paris
– oct 2007: curs de Formator (Train The Trainers) acreditat CNFPA
– 2008: 120 ore de supervizare Metacoach, coordonate de Alain Cardon, Certified Coach Master (CCM) al International Coach Federation
– aprilie 2008: certificare internationala instructor Port de Bras
– martie – mai 2011: curs instructor aerobic – fitness acreditat CNFPA, M.M.F.P.S. si M.E.C.T.S. (Fac. De Educatie Fizica si Sport, Universitatea Ecologica)
– 2006 – prezent: multiple participari la conventii si evenimente sportive nationale si internationale
With body, mind, and spirit functioning perfectly as a coordinated whole, what else could reasonably be expected other than an active, alert, disciplined person.” (Joseph H. Pilates)

Alte activitati relevante:
– 4 ani de experienta ca instructor aerobic – fitness
– oct – dec. 2008: psiholog in echipa de organizare a concursului “Slabeste sigur si natural”
– mai 2009: psiholog in echipa care a antrenat concurentii editiei a V-a a concursului “Da jos burta” organizat de revista Men’s Health

Read more

Bogdan Vasile

Bogdan Vasile este certificat în Nutriție Avansată în Sportul de Performanță Specializarea Fotbal la F.C. Barcelona Universitas, preparator fizic/sportiv și antrenor de natație, cu o experiență de 23 de ani în sportul comercial și sportul de performanță.

Începând cu August  2020 este acreditat profesional la WAGENINGEN UNIVERSITY AND RESEARCH pe NUTRITION AND CANCER și NUTRITION, HEART DISEASE AND DIABETES .

În Septembrie 2020, după 9 ani de studii și cercetări, a elaborat lucrarea  NECESARUL CALORIC ZILNIC – FORMULA VASILE BOGDAN (lucrare pentru care a obținut certificatul ORDA de drepturi de autor – copyright – NR. 4026/18.09.2020). Lucrarea conține 9 pagini de formule de calcul pentru stabilirea necesarului caloric zilnic elaborate în funcție de vârstă și activitate fizică.

În anul 2011 a înființat împreună cu soția sa ABC FITNESS SCHOOL – centru de formare profesională, fiind o școală ce oferă o plajă variată de cursuri acreditate din domenii precum fitness, wellness, spa, terapii complementare. În cadrul școlii este formator pentru cursurile de Tehnician Nutriționist, Instructor Fitness, Instructor de Aerobic-Fitness specializarea de Personal Trainer și Preparator fizic/sportiv.

Read more

Cozma Ioana Irma

Medic rezident-specialitatea Pediatrie Spitalul de Urgenta pentru copii “Louis Turcanu” – Timișoara

Membru al Societății Romane de Pediatrie
Participare la multiple congrese medicale pe plan național și internațional
Tehnician Nutriționist
Tehnician Maseur
Formator în Timișoara și Deva.

Read more

Cristian Ungureanu

Instructor in sporturi de anduranta, si consultant in nutritia sportiva.

A urmat studiile de licenta a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea atletism, din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Masterand Fitness si Estetica Corporala.

Diploma din partea lui Guinness World Records prin care se certifica intrarea in GuinnessBook datorata partciparii in echipa care realizeaza prin stafeta in 2009 cea mai lunga distanta alergata din lume de 3096 km, intitulata Gilette Phenomenal Tour.

Read more

ALINA IVANOV

TREBUIE TEXT – titlu
Descriere mica daca doresti

Text dupa Read less de modificat

Read more

CEZAR MUNTEANU

CHEF Cezar Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania.

Cezar este unul dintre putinii profesionisti din domeniul gastronomic care a urmat si cursuri de Tehnician Nutritionist.

Cu peste 30 ani de activitate in gastronomie, este unul dintre promotorii alimentatiei sanatoase. Acum 10 ani a lansat proiectul Sanatatea Incepe din Farfurie, ce promoveaza un stil de viata sanatos si a ajuns la peste 100.000 de copii. Cezar este unul dintre putinii profesionisti din domeniul gastronomic care a urmat si cursuri de Tehnician Nutritionist.
Asadar, comunitatile de parinti, cu copii sportivi sau nu, au o alternativa viabila in ceea ce inseamna miscare corecta si mancare sanatoasa, prin prisma acestui program.

Read more

Cine suntem

Cine suntem și ce facem diferit?

 • Crestem si dezvoltam persoane care dupa terminarea cursului reusesc sa aiba o carierea de succes in Personal Trainer sau Healthy Lifestyle
 • Oferim toata experienta noastra din Fitness si Nutritie, dar si din Business si Marketing.
 • Vei invăța de la profesioniști cum să devii unul.
 • Traineri certificați și nutriționisti acreditați, sportivi de elită, antreprenori și lideri de succes, consultanți pe tema vanzării în mediul online te vor forma și pregăti ca tu să îți dezvolti o CARIERĂ de succes.

 

Testimoniale Antrenori care au terminat cursul de nutriție

 

„Rezultatele pe care le obțin clienții mei s-au îmbunătățit considerabil. Acum ei beneficiază și de un nutriționist, nu doar un antrenor personal.” – Timeea Dobrota

„Sunt antrenor personal si tehnician nutritionist acreditat si mai mult decat atat, am devenit formator in cadrul cursului de tehnician nutritionist in urma cu 5 ani. Asadar sustin ca acest curs te poate ajuta foarte mult in cariera de antrenor personal, viitor nutritionist, dar si in dezvoltarea personala si profesionala.” – Tim Dobrota

„Planurile de nutriție pe care le ofer clientilor in mediul online generează lunar venituri de peste 2000 lei.” – Răzvan Naste

„Sa fiu tehnician nutriționist ma ajuta enorm în cariera de antrenor personal, dar și în viata de zi cu zi. Familia mea mănâncă sanatos și cu toții ne simțim mult mai bine!” – Mădălina Naste

Ce e de facut mai departe?

Dacă ești hotărât 100% sa profiti de aceasta oportunitate de a deveni un specialist în nutriție bine plătit și să ajuți mii si mii de persoane te invitam sa completezi formularul de mai jos

 • Perioadă Curs:  15 Mai – 30 Oct 2021
 • Desfășurare: Sâmbăta, 8 ore pe zi
 • Achiziționezi în 4 rate
 • Curs Online

Date de contact

Alex Mustață – Manager 18 Gym Academy

fitnessacademy@18gym.ro

Înscrie-te acum!

  Completează datele de mai jos

  Cine ne recomandă?

  Săli Partenere

  Alege cel mai apropiat club 18GYM

  Te aşteptăm sub acelaşi nume în mai multe locaţii din România.