Antrenori

ErvinUngvari

Antrenor Fitness Absolvent al Facultatii de Educație Fizica și Sport Absolvent al cursului de antrenor personal nivel 1 și 2 la Fitness Scandinavia. Experienta in domeniul fitness-ului de peste 9 ani

BogdanToma

Instructor Fitness Absolvent al Facultății de Educație Fizica și Sport Absolvent al cursului de personal trainer si functional training ISRO Fitness Brasov Kinetoterapeut Sportiv de performanta de peste 8 ani, actual jucător în echipa de Rugby U Cluj

DanTraian

Instructor Fitness TOP 3 Men's PHYSIQUE 2 ani consecutiv WBFF și PCA Jersey, UK Absolvent al cursului de instructor Fitness Scandinavia

VivianaRusu

Instructor Fitness Experienta de peste 8 ani de dans sportiv, 6 ani balet de performanța. Studenta a Facultatii de Educație Fizica și Sport Absolventa de cursuri de Body Pump, Tabata și Aerobic si Instructor Fitness scoala Les Mills.

GabriellaIlyes

Instructor Fitness, Personal Trainer,Trainer specializat în Kick Box, Spinning, Bootcamp, Pilates și Aerobic . Experienta de peste 14 ani de dans sportiv de performanță, 8 ani de experiență în Fitness Experienta de peste 5 ani de Personal Training pe vas de croaziera.

ClaudiaBaciu

Instructor Fitness Membră a unei Academii de Sport Feminin din Italia, Experienta de peste 5 ani in domeniul fitness-ului

ALEXMARIAN

Antrenor și Instructor Fitness Absolvent al cursului de antrenor level 1 si level 2 la Fitness Scandinavia . A practicat 7 ani handbal de performanta Experienta in domeniul fitness-ul de peste 10 ani.

ADRIANCHIBULCUTEAN

absolvent al cursului de instructor fitness al asociației MASTERCLASS, alergător montan pe distanțe lungi, experiență de peste 10 ani in domeniul fitness-ului.

BiancaȘoplea

Absolventa a cursului de antrenor Fitness Education School IFBB Profesional League Wings of Strength Romania 2018, locul 1 Bikini Novice Miami Pro Romania 2019, locul 2 Fitness Model, locul 2 Ms.Wellnes, locul 3 Bikini Fitness. De la varsta de 3 ani a practicat baletul ca sport de performanță Experienta de peste 7 ani in domeniul fitness-ului

DENISBACIU

Absolvent al cursului de instructor fitness a scolii ABC Fitness School, personal trainer, preparator fizic, nutritionist, cu o experienta de peste 5 ani in domeniu.

HoreaGenea

Absolvent al cursului de instructor fitness a școlii ABC Fitness School, experiență de peste 2 ani in domeniul fitness-ului.

MirceaComan

Absolvent al cursului de instructor fitness, personal trainer al Asociatiei Masterclass , cu e experienta de 4 ani in domeniu , student al FEFS specializare Kinetoterapie, motricitate speciala, fotbalist timp de 12 ani.

ZsuzsaPeter

Experienta de peste 15 ani in domeniul fitness-ul Absolventa a cursului de personal trainer, atestat de ABC Fitness School . Locul 1 Cupa Federației categoria 168 cm, locul 1 overall. Locul 2 Campionatul Național de Culturism și Fitness categoria 168 cm.