Termeni ┼či condi┼úii - 18Gym Fitness Club Rom├ónia

Termeni ┼či condi┼úii

Site-ul┬áwww.18gym.ro este proprietatea OLDAGER COM S.R.L.. Acest document stabile╚Öte termenii si condi╚Ťiile ├«n care puteti utiliza site-ul┬áwww.18gym.ro┬ádenumit ├«n continuare ca ÔÇ×siteÔÇŁ.

Accesul si utilizarea www.18gym.r se face sub autoritatea acestor reguli, ├«n termenii ╚Öi condi╚Ťiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni ╚Öi condi╚Ťii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Prin termenul ÔÇ×utilizatorÔÇŁ al acestui site se ├«ntelege orice persoana fizic─â sau juridic─â care va accesa acest site.

www.18gym.ro┬ápoate adauga, elimina p─âr╚Ťi, repozitiona, reconfigura sau modifica acest site ├«n orice moment. Materialele din acest site sunt puse la dispozi╚Ťie f─âr─â nici un fel de garan╚Ťii sau obliga╚Ťii.

www.18gym.ro nu raspunde de utilizarea datelor ╚Öi infoma╚Ťiilor sau de rezultatul utilizarii acestora, de corectitudinea, acurate╚Ťea sau siguran╚Ťa lor. De asemenea nu r─âspundem ╚Öi nu oferim nici un fel de garan╚Ťii cu privire la func╚Ťionarea ne├«ntrerupt─â ╚Öi f─âr─â inconveniente a func╚Ťiilor con╚Ťinute de acest sistem sau ca serverul care g─âzduie╚Öte acest site nu contine virusi sau alte componente v─ât─âmatoare. V─â asuma╚Ťi riscul ╚Öi eventualele costuri de depanare.

Sub nici o forma www.18gym.ro nu va fi responsabil de nici o problemă sau posibilă paguba survenita din utilizarea incorectă sau incapacitatea de utilizare a acestui site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA ╚śI PROPRIETATE INTELECTUAL─é

OLDAGER COM S.R.L.ofer─â acces liber la www.18gym.ro ╚Öi v─â autorizeaz─â s─â vizualiza╚Ťi┬á con╚Ťinutul website-ului dar nu v─â ofer─â dreptul de a transmite informa╚Ťii de pe website f─âr─â acceptul ├«n prealabil a OLDAGER COM S.R.L. prin E-mail sau scrisoare scris─â.

Con╚Ťinutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile ╚Öi orice alte material prezente pe website-ul www.18gym.ro sunt protejate de legea dreptului de autor ╚Öi sunt proprietatea OLDAGER COM S.R.L..

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus par╚Ťial sau integra sau modificat f─âr─â citarea sursei ╚Öi permisiunea anterioar─â explicit─â prin acord scris sau electronic. Nesupunerea implic─â r─âspunderea civil─â sau penal─â pentru astfel de ac╚Ťiuni.

Orice eventual litigiu ├«n legatur─â cu acest site este de competen╚Ťa instan╚Ťelor de drept comun din Rom├ónia.

Aici reg─âse╚Öti┬ápolitica de confiden╚Ťialitate.

Aici regăsești politica de cookie-uri.

OLDAGER COM S.R.L. poate schimba oric├ónd ace╚Öti termeni ╚Öi condi╚Ťii f─âr─â a anun╚Ťa ├«n prealabil, te rug─âm s─â accesezi aceast─â pagin─â de oric├óte ori ai ocazia.

Alege cel mai apropiat club 18GYM

Te a┼čtept─âm sub acela┼či nume ├«n mai multe loca┼úii din Rom├ónia.