Despre noi - 18Gym Fitness Club România

Despre noi

Despre 18GYM

18 Gym Fitness Club, infiintat de Alexandra Ronea si Vlad Ronea – o familie unit─â, cu experien┼ú─â ├«n activit─â┼úile sportive de peste 15-20 de ani. 18 Gym este prezent ├«n 12 loca╚Ťii (Cluj-Napoca – 5 loca╚Ťii, Tg. Mure╚Ö, Bra╚Öov, Iernut, Bucure╚Öti – 2 loca╚Ťii, Ludu╚Ö ╚Öi Slatina) ╚Öi alte loca╚Ťii ├«n cur├ónd!

Credem foarte tare in puterea fiecaruia dintre voi, in a-si depasi limitele si performantele si daca uneori singuri va este greu sa ajungeti acolo, 18 Gym Fitness Club pentru acest motiv a fost creat: pentru VOI!

CUNOA╚śTE-NE

VLAD RONEA

Manager General

Vlad Ronea pasionat de sport s╠Ži competit╠Žie, iubind mis╠Žcarea s╠Ži considera╠énd ca╠ć e necesar ca aceasta sa╠ć faca╠ć parte din viat╠Ža fieca╠ćruia.

Fost juc─âtor de fotbal la Scoala de fotbal Gica Popescu , CFR Cluj si Asa Targu Mures cu numeroase prezente la echipa nationala.

Are o experien╚Ť─â de peste 9 ani ├«n fitness ┼či bodybuilding.

Antrenor Personal certificat, specializat in Cardio-fitness, Culturism si Antrenament Func┼úional ├«n cadrul ┼čcolii de fitness Steiner London Fitness Academy.

  • Certificat TRX Suspension Training
  • Certificat Yoga & Pilates The Fitness Consultancy (TFC)
  • International Master Class Association Aerobic ÔÇô Step -Tae Bo
  • Health Management Training London Steiner Academy.
  • 5 Day Advanced Management Training Miami.
  • Peste 100 de seminarii tinute in strainatate despre Nutritie Detoxifiere si Sport.

CUNOA╚śTE-NE

ALEXANDRA RONEA

Manager General
  • Creatorul programului Xtreme Fit Rom├ónia
  • Instructor autorizat Aerobic Step ÔÇô Aerobic ,Tae-Bo , Tae-Chi , Port de bra, Pilates, Yoga, TRX, Nutrition.
  • Manager 18gym Rom├ónia

Poveste noastra incepe cu domnul Mircea Ronea, care are o experienta de 28 de ani in domeniul sportului. Dupa ce a terminat facultatea de sport de la Iasi a inceput carierea de antrenor la A.S.A Targu Mures. Sotia sa, Florina Ronea este inginer chimist la SANEPID Targu Mures. Ea fiind prima antrenoare de aerobic din Târgu Mureș, iar cu toate că are 59 de ani, este încă într-o formă maxima, arată bine si se simte bine! Acesti doi oameni minunati i-au crescut pe Alexandra si Vlad, cei care se ocupa in momentul de fata de salile de fitness 18 Gym.

Dupa cum vedeti suntem o familie care iubeste sportul si iubim sa schimbam viata clientilor nostri, sa ii invatam sa isi schimbe stilul de viata si sa ii motivam sa ajunga la rezultate dorite. La inceput a fost un gand, un vis, un ideal. Acum a devenit realitate!

Dupa 20 de ani petrecuti in sport, dupa o vasta experienta acumulata in acest domeniu, putem impartasi cu voi, toate cunostintele, secretele, tehnicile, inovatiile, in ceea ce noi ne dorim sa devina locul unde va regasiti. Am facut din 18 Gym Fitness Club, locul de unde plecati plini de energie si motivatie, locul in care vii zambind darÔÇŽ cel mai important pleci satisfacut de transformarile vizibile ale corpului tau. Suntem siguri ca un simplu antrenament a devenit de mult banal, tocmai de aceea am creat in jurul antrenamentelor un intreg concept: consiliere din partea celor mai buni antrenori, plan alimentar pentru obiectivul fiecarei persoane, masuratori pentru a realiza de ce suntem cei mai eficienti, clase de aerobic dinamice si variate si nu in ultimul rand, o locatie foarte primitoare. Credem foarte tare in puterea fiecaruia dintre voi, in a-si depasi limitele si performantele si daca uneori singuri va este greu sa ajungeti acolo, 18 Gym Fitness Club pentru acest motiv a fost creat: pentru VOI!

Programele noastre:


18GYM in cifre

0de clienti multumiti

0locatii in Romania

0de antrenori certificati

0ani de 18GYM Romania

Alege cel mai apropiat club 18GYM

Te a┼čtept─âm sub acela┼či nume ├«n mai multe loca┼úii din Rom├ónia.