Acum poti si tu sa te antrenezi intr-o sala cu personalitate! 🏋️

Câmpia Turzii este un municipiu în județul Cluj, România. Se află pe lunca râului Arieș, la câțiva kilometri sud-est de municipiul Turda și la 40 km de municipiul Cluj-Napoca. Raportat la județul Cluj, populația municipiului Câmpia Turzii reprezintă 4% din cea județeană, fiind al patrulea centru urban ca număr de locuitori după Cluj – Napoca. Observand nevoile cetateniilor si ocupatiile acestora, orasul inregistreaza o urcare si pe plan economic

📌 Poziționată în centru orașului, mai exact pe Str. Dr. Ioan Rațiu, nr. 14, loc Câmpia Turzii, jud. Cluj, o sală de fitness devine prima franciză din zona Ardealului, 18Gym Fitness Club. O zonă în plina dezvoltare, cu un potențial mare, este gata să găzduiască prima sală 18Gym din această zonă.

18Gym Fitness Club este un lanț de sali de fitness, infintate de doi frați, Vlad și Alexandra Ronea, alături de o echipa de oameni profesioniști. Numele și reputația li s-a făcut cunoscute datorita inovațiilor, dar mai ales calității serviciilor, prezenți în număr de 12 locații și 2 francize în cele mai mari orașe din România.

Sunt cunoscuți datorită programelor de tonifiere care au înregistrat sute de rezultate positive. Acestea vor fi disponibile și în prima sală din Câmpia Turzii. Programe asitate de către antrenori personali, cu o experiență vastă în domeniu.

Un spațiu de aproximativ 500mp vă fi renovat și modernizat după desingnul unic predominant în sălile 18Gym. Marea deschidere se anunță în următoarele zile.

Revenim cu mai multe informații în curând! 🔜

Între timp, pentru alte informații sau programări îi găsiți la adresa 👉 news@18gym.ro

Share:
Cuprins
18GYM

Ultimele Știri