Descoperă noua sală 18Gym – Aleea Carpați

Luni, 18 Octombrie a fost inaugurată cea de-a doua sală din Târgul Mureș. Acum vă puteți bucura de un spațiu proaspăt amenajat cu o gamă variată de aparate unde să ardeți mai multe calorii, să vă atingeți mai ușor obiectivele și să cunoașteți noii antrenori 18Gym. Cu un concept nou și inovativ, sala a fost pregătită pentru a răspunde tuturor nevoilor.

Fie că este vorba de o pauză de 30 de minute de la birou în care simți nevoie de a te deconecta și încercă cu energie pozitivă, fie vorba de schimbarea și alegerea unui stil de viață sănătos și responsabil, alege un loc care să răspundă tuturor nevoilor tale.

Amenajarea și conceptul de baza al noului club 18Gym, vine întocmai pentru a oferi oportunitatea membrilor de a-și alege singuri modul în care beneficiază de serviciile și programele acestora. Diversitatea aparatelor și nivelul de intensitate ajustabil, este potrivit atât pentru începători cât și pentru cei cu o experiență mai vastă în domeniul sportului.

Este dovedit științific că un mediu relaxant și vibu-ul pozitiv sunt sursa sigură pentru o viață mai liniștită. Chiar și 30 de minute pe zi, într-un asemenea loc pot să îți schimbe întreaga stare de spirit.

18Gym te invită la un antrenament în noua locație, părerea ta este cea mai importantă! Așteptăm un feedback din partea ta la adresa 👉 news@18gym.ro

Share:
Cuprins
18GYM

Ultimele Știri