Cel mai mare cartier din Cluj-Napoca este gata să găzduiască o nouă locație 18Gym!

Cel mai mare cartier din Cluj-Napoca este gata să găzduiască o nouă locație 18Gym!

18Gym – Mănăștur își anunță marea deschidere! 😍 Un spațiu frumos, așezat pe strada Taberei, numărul 4, se anunță a fi cel mai mare de până acum. Două etaje, locuri de parcare și o zonă specială dedicată unei zone beauty urmează a fi puse la dispoziție tuturor locuitorilor orașului la starsitul lunii Octombrie!

Se fac ultimele pregătiri pentru marea deschidere. Designul unic și modern primește ultimele retușuri, iar aparatele de ultimă performanță ajung una câte una la destinația finală. Aproximativ 1800mp vor fi amenajați în așa fel în cât experiență unui antrenament banal să fie schimbată.

La parter găsim o recepție spatiosa și primitoare, cu un louge unde te poți așeza pentru servirea unui shake sau a unei gustări sănătoase. O zonă de cardio cu aparate de ultimă generație spatiosa, bine aerisită și iluminată, dar și două vestiare dotate cu saună. Etajul este dotat cu aparate marca Hoist, Eleiko, Cybex, Nebula, Prime și Atlantis destinate tuturor grupelor musculare.

În momentul de față, în Cluj regăsim 5 locații. Reputația și numele li s-a făcut cunoscut datorită sutelor de transformări și vieți schimbate! De asta au grijă antrenorii 18Gym! Datorită lor, numărul membrilor crește de la o zi la alta, datorită lor apar aceste proiecte frumoase, iar noi suntem beneficiarii muncii lor!

Fondatorii 18Gym, familia Ronea, alături de “mici creatori”, managerii 18Gym, au transformat orice spațiu uitat sau monoton, într-o poveste! Numărul mare de locații ne-a atras atenția de aceea am început să fim cu ochii pe ei. Ce am descoperit ne-a uimit. Cu toate că au locațiile în toate locurile țării fiecare se ridică la un nivel super înalt.

Povestea 18Gym – Mănăștur începe cu tine! Urmărește întregul proces de dezvoltare   https://www.facebook.com/18-Gym-Cluj-Manastur-104686988420970

Pentru mai multe detalii dă-le un semn: 👉 news@18gym.ro

Share:
Cuprins
18GYM

Ultimele Știri