Toamna aduce doar vești bune pentru membrii 18Gym!

Toamna aduce doar vești bune pentru membrii 18Gym!

Odată cu venirea toamnei, 18Gym anunță noi surprize pentru toți membrii. Nu de mult au luat prin surprindere cu lansarea propriei aplicații pe mobil! Aplicația înregistrează un succes, numărul descărcărilor a crescut încă din prima zi de lansare! Fiecare membru a fost plăcut suprins de reducerile și avantajele acestei aplicații!

Fondatorii clubul, nu se opresc aici! De curând am aflat că pregătesc o surpiza uriașă pentru locuitorii orașului Târgul Mureș! Curioși de acest anunț am încercat să aflam despre ce este vorba. Mare ne-a fost mirarea când am descoperit că în câteva zile va avea loc marea deschidere a unei noii locații 18Gym Fitness Club!

Fondatorii 18Gym Fitness Club, Vlad și Alexandra, au decis extinderea spațiului, oferindu-le antrenorilor din Târgul Mureș, posibilitatea de a-și continua antrenamentele în cel mai inovativ și dotat club!

Un spatiu generos de aproape 800mp, poziționat într-o zonă importantă a orașului aproape de centru, mai exact pe Aleea Carpați! Cu un design unic și special, 18Gym – Aleea Carpați promite să fie locul ideal din care să pleci cu zâmbetul pe buze și încărcat de energie pozitivă!

Calitatea este caracterizarea de bază când auzim 18Gym, acest lucru se regăsește în calitatea aparatelor precum Hoist, Cybex, Hammer Strength și Eleiko care se vor regăsi în noua locație.

Datorită antrenoriilor și managerelor deja prezente în primul club din Târgul-Mureș, care au făcut o treabă minunată și au schimbat sute de vieți, numărul cererilor pentru programele existente a crescut, acest lucru a dus la deschiderea acestei locații!

Cam așa au decurs pregatirele pentru marea deschidere. Un șantier întreg condus de managera Cristina. Supravegherea și întreaga organizare au stat pe spatele ei!

Un lucru este 100% sigur, 18Gym a adunat cei mai  iscusiți și minunați oameni! Întreaga echipă de manageri au ajutat la crearea întregului concept. Fară ei, azi cu siguranță nu aveam asemenea surprise!

Nu stiu voi, dar noi cu siguranță vom fi prezenți la marea deschidere! Se anunță și o zona speciala de beauty, așa că meritam o zi de relaxare și răsfăț!

Share:
Cuprins
18GYM

Ultimele Știri