Descoperă Noua Sală de Fitness – 18 Gym Baia Mare

Suntem încântați să vă anunțăm deschiderea celei de-a 32-a săli de fitness din România – 18 Gym Baia Mare! Situată în inima Maramureșului, în pitorescul oraș Baia Mare, sala noastră îți oferă o experiență fitness de neegalat într-un mediu modern și confortabil.

Ne găsești în incinta complexului comercial Maramureșul, la etajul 4. Accesul se face cu liftul sau pe scările rulante, pentru a te asigura că ajungi la noi cu ușurință și confort.

Cu o suprafață de peste 1200 de metri pătrați, sala noastră este echipată cu cele mai moderne și profesionale aparate pentru fitness. Avem zone special amenajate pentru antrenamentele de tip cardio și funcțional, astfel încât să poți atinge fiecare obiectiv într-un mod eficient și distractiv.

Pentru cei care caută un suport mai personalizat și o îndrumare specializată, oferim și antrenamente asistate de antrenori personali. Experiența și cunoștințele lor te vor ajuta să-ți maximizezi potențialul și să atingi rezultatele dorite într-un mod eficient și sigur.

În plus, beneficiem de un sistem performant de ventilație și climatizare, asigurându-ți un confort sporit în timpul antrenamentelor tale. La 18 Gym Baia Mare, ne preocupăm de fiecare detaliu pentru a-ți oferi o experiență plăcută și motivantă la fiecare vizită.

Alătură-te nouă și descoperă o nouă perspectivă asupra fitness-ului la 18 Gym Baia Mare!

Pentru mai multe informații, vizitează https://18gym.ro/baia-mare/ sau sună la numărul 0773 327 965.

Share:
Cuprins
18GYM

Ultimele Știri