Sănătate și Energie: 18 Gym Fitness & Beauty marchează prezența sa cu nr. 34 în România!

În inima vibrantă a orașului Târgu Mureș, acolo unde pulsul vieții urbane bate cu putere, se deschide o nouă etapă în evoluția unui brand devenit sinonim cu sănătatea și frumusețea: 18 Gym Fitness & Beauty. Este vorba despre lansarea locației cu numărul 4 în orașul care a văzut nașterea acestui concept și a 34-a la nivel național – o bijuterie de spațiu dedicat fitness-ului.

Această nouă locație este mai mult decât un simplu spațiu unde oțelul se întâlnește cu ambiția și transpirația. Este un hub unde pasiunea pentru mișcare și dorința de a excela sunt cultivate și îmbogățite de către antrenori personali certificați. Profesionalismul și cunoștințele lor extinse transformă fiecare sesiune într-o experiență personalizată, care contribuie nu doar la sculptarea musculaturii, dar și la educarea tinerei clientele despre importanța antrenamentelor corecte și a unui stil de viață echilibrat.

Nu este nici un secret că tinerii din zilele noastre caută experiențe care să le depășească așteptările, iar 18 Gym Fitness & Beauty își propune să le ofere exact asta. Cu fiecare aparat care se adaugă în gamă, fiecare centimetru al spațiului fiind gândit pentru a maximiza eficiența și confortul, locația din centrul comercial Auchan oferă un teren de dezvoltare perfect pentru cei care-și doresc să-și testeze și să-și extindă limitele.

Povestea acestei expansiuni este una de inspirație și aspirație. Brandul, care și-a început călătoria în acest oraș, a crescut și s-a dezvoltat cu fiecare membru nou care a ales să-și pună încrederea în experiența echipei 18 Gym Fitness & Beauty. Astăzi, cu deschiderea locației cu numărul 34 în România, această rețea de spații de fitness își întărește angajamentul de a aduce cele mai bune servicii și facilități pentru tinerii activi și conștienți de importanța sănătății și bunăstării lor.

Fie că ești la începutul călătoriei tale de fitness sau un sportiv experimentat, noua locație 18 Gym Fitness & Beauty din centrul comercial te așteaptă să faci parte dintr-o comunitate de oameni dedicați, inovație și excelență în domeniul sănătății și frumuseții. Hai să ne scriem împreună următorul capitol în această poveste de succes!
Adresă locație: Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 291, Centrul Comercial Auchan, Târgu Mureș

Share:
Cuprins
18GYM

Ultimele Știri