Descoperă Noul Epicentru al Fitness-ului în Constanța: 18 Gym Deschide Ușile în Tomis Mall!

O nouă eră a fitness ului în Constanța! Se anunță deschiderea celei de-a 27-a locații 18 Gym, chiar în inima orașului, la Tomis Mall. Cu această inaugurare, aducem o nouă rază de lumină în peisajul fitness-ului local.

În prezent 18 Gym a crescut și s-a dezvoltat rapid, stabilindu-se deja în 12 orașe din România.

Această nouă locație, din incinta Tomis Mall, promite să fie un sanctuar pentru pasionații de fitness, o oază unde aspirațiile de a obține un stil de viață sănătos devin realitate. Cu peste 280 de aparate de fitness de înaltă calitate, de la nume de prestigiu precum Hoist și Olimpia, fiecare membru va găsi instrumentele necesare pentru a-și atinge obiectivele.

18 Gym nu se oprește doar la echipamente de top. Ne angajăm să oferim sprijin personalizat pentru fiecare antrenament, prin programe asistate de antrenori personali. Indiferent dacă ești un începător entuziast sau un atlet experimentat, echipa noastră de antrenori specializați te va ghida în călătoria ta spre succes.

În plus, avem grijă să oferim cele mai bune facilități pentru fiecare tip de antrenament. De la zonele de cardio ultramoderne, până la spațiile de functional training și aparate specializate pentru fiecare grupă musculară, 18 Gym este destinat să fie locul unde fiecare antrenament devine o experiență de neuitat.

Dar poate cel mai captivant punct al ofertei noastre este abonamentul unic, care îți oferă acces la nivel național. Da, ai auzit bine! Cu abonamentul 18 Gym, fiecare membru poate să se antreneze nu doar la 18 Gym – Constanța, ci și la oricare altă locație 18 Gym din întreaga țară. Este o oportunitate fără precedent de a-ți extinde orizonturile fitness-ului și de a te bucura de avantajele unei rețele naționale de excelență.

Din 13 Mai 2024 noua locație își deschide porțile și te așteaptă la antrenamente!
18 Gym – Fitness with Feelings

Share:
Cuprins
18GYM

Ultimele Știri